DAGENS VARMA - Vecka 5

99 kr inkl hembakat bröd, sallad & nybryggt kaffe, take away 95.-

 
Måndag

Rostad kycklinglårfilé med persiljecrust (G), mango- & ananassalsa, kokt ris med gurkmeja samt chilimajonnäs

Tisdag

Bakad kalv- tri tip med sallad på soltorkade tomater, oliver, lök, spenat samt timjansky, svampcrème (L) & rostad potatis

Onsdag

Bakad torsk med ljummen tomatvinegrette, hyvlad fänkål, gurka samt dill, kokt potatis & örtcréme (L)

Torsdag

Asian Pork med jasminris, Sean Connerydressing samt liten kålsallad med mungbönor, chili & koriander

Fredag

Lammfärsbiffar med Mograbieh cous- cous, Pico de gallo & myntacrème (GL)

ALLTID I BAREN på tallrik

Inkl hembakat bröd, sallad & nybryggt kaffe samt sötsak

 

  • Caesarsallad med Kycklingfilé, parmesan & bacon 109.-

  • Caesarsallad med handskalade Räkor & parmesan 119.-.

  • Pulledporkburgare med coleslaw, picklad rödlök 95.-

  • Varm Halloumisallad med rostad rödbetor, picklad rödlök, avokado, sockerärtor & citron 109.-

  • Matiga hemgjorda Pajer med grönsallad & dressing 75.-

  • Veckan vegetariska Pasta 95.-​

 

SALLADER i LÅDA: ink hembakat bröd, sötsak & kaffe ALLA sallader i Låda 95.- 

 

Räksallad på handskalade räkor, grönsparris, citronmarinerad kronärtskocka, kokt ägg, & rädisa, serveras med klassisk Rhode Island 

Varmrökt Laxfilésallad med dijonmarinerad färskpotatis, dill, grönsparris, salladslök, sockerärta, polkabeta samt Salsa verdedressing 

Tonfiskrörasallad med parmesanost, ägg, soltorkad tomat, oliver, picklad rödlök, dill& kapris

Limestekt Kycklingfilésallad med äggnudlar, chilirostad majs, koriander, limeklyfta samt sesamchilidressing

Vegetarisksallad citrus-& basilikamarinerad fetaost, rödbetor, sojabönor, frisésallad & citronvinegrette 

 

LUNCH KL 11,00 till 13,00 med reservation för eventuella slutförsäljningar

Espressokaffe på maten 15.-

Mineralvatten/lättöl 18.-

Läsk 18.-

 

© 2016 Lunchbaren Kantin